Libra të rinj

 • Paraqit:
Rendit Nga:
Shfaq:
 Varreza e Pragës

Varreza e Pragës

Gjatë shekullit XIX, midis Torinos, Pale...

$12.50 Ex Tax: $12.50
ALBUMI I FAMILJES

ALBUMI I FAMILJES

Albumi i familjes Autore: Renate Dorr...

$7.00 Ex Tax: $7.00
ALEKSANDRI I MADH

ALEKSANDRI I MADH

ALEKSANDRI I MADH PËRSHTATI: MINO MIL...

$4.50 Ex Tax: $4.50
ASGJË ME RËNDËSI

ASGJË ME RËNDËSI

Asgjë me rëndësi Autore: Justine Lea...

$5.00 Ex Tax: $5.00
ATENTATI

ATENTATI

Atentati Autor: Harry Mulisch Përk...

$4.00 Ex Tax: $4.00
BALADA POPULLORE DHE POEZI KLASIKE ANGLEZE

BALADA POPULLORE DHE POEZI KLASIKE ANGLEZE

BALADA POPULLORE DHE POEZI KLASIKE ANGLE...

$4.00 Ex Tax: $4.00
BEL AMI

BEL AMI

bel ami Autor: Gi de Mopasan Përkt...

$6.00 Ex Tax: $6.00
BIZANTINËT

BIZANTINËT

Bizantinët Autor: Averil Cameron P...

$8.00 Ex Tax: $8.00
ÇIFUTKA E TOLEDOS

ÇIFUTKA E TOLEDOS

Çifutka e Toledos Autor: Lion Fojhtva...

$9.00 Ex Tax: $9.00
DASHNORI

DASHNORI

Dashnori Autore: Marguerite Duras ...

$3.50 Ex Tax: $3.50
DASHNORJA E BREHTIT

DASHNORJA E BREHTIT

Dashnorja e Brehtit Autor: Jacques-Pi...

$6.50 Ex Tax: $6.50
DASHURI 14

DASHURI 14

Dashuri 14 Autor: Federico Moccia ...

$10.00 Ex Tax: $10.00
DASHURI PA REZISTENCË

DASHURI PA REZISTENCË

DASHURI PA REZISTENCË Autor: Gilles R...

$6.00 Ex Tax: $6.00
DAVID KOPERFILD

DAVID KOPERFILD

DAVID KOPERFILD Autori: Charls Dicken...

$8.00 Ex Tax: $8.00
DHE LIND DIELLI

DHE LIND DIELLI

DHE LIND DIELLI Autor: Ernest Heming...

$6.00 Ex Tax: $6.00

Botuesit tanë

 • Shtepia Botuese BotArt Shtepia Botuese BotArt
 • Shtepia Botuese Dudaj Shtepia Botuese Dudaj
 • UET PRESS UET PRESS
 • Argeta Argeta
 • Ambasada Franceze Ambasada Franceze
 • Botimet Ideart Botimet Ideart
 • SHTEPIA BOTUESE 55 SHTEPIA BOTUESE 55
 • Botime Kuteli Botime Kuteli
 • Bota-Shqiptare Bota-Shqiptare
 • BOTIMET FISHTA BOTIMET FISHTA
 • Onufri Onufri
 • SHTEPIA BOTUESE DITURIA SHTEPIA BOTUESE DITURIA
 • Shtepia Botuese MediaPrint Shtepia Botuese MediaPrint
 • Botime Pegi Botime Pegi
 • Extra Extra
 • Neraida Neraida
 • BOTIMET MORAVA BOTIMET MORAVA
 • Papirus Papirus

Rreth Nesh

"Ishte kaq mirë të mbante prane vetes një çaj të nxehtë, ndersa lexonte e lexonte, e heshtur në dhomën e vet. Librat i hapnin botë të reja dhe e lejonin të takonte njerëz të jashtëzakonshëm që kishin jetuar një jetë plot me aventura. Ajo udhëtonte në avullore me Joseph Conradin. Shkonte në Afrikë me Ernest Hemingwayn dhe në Indi me Kiplingun. I binte rrotull botës, ndërsa qendronte ulur në dhomën e saj në një fshat të vogël anglez. "
(Roal Dahl)

“Libraritë janë farmacitë e kulturës dhe të kujtesës. Por jane edhe një shërbim për gëzimin dhe kënaqësine e cdokujt"
(Francis Cataluccio)

Prandaj lind ky portal, i cili beson se intelekti shqiptar ka një të ardhme falë qytetarisë, profesionalizmit, dhe karakterit të cilat gjithashtu do t’i ndihmojnë shqiptarët të zenë vendin që u takon në botë. Portali synon t’u ofrojë qytetarëve shqipfolës, kudo ata ndodhen, një rang të gjerë librash duke përfshire këtu Artin, Shkencën, Politikën, Manuale Profesionale, Historinë, Letërsinë, Aktualitetin dhe çdo libër të vlefshëm për bibliotekën tuaj personale. Më tepër >>

Latest tweets