Gjuhësi

Gjuhësi

 • Paraqit:
Rendit Nga:
Shfaq:
DIALEKTET E SHQIPES DHE HISTORIA E FORMIMIT TË TYRE

DIALEKTET E SHQIPES DHE HISTORIA E FORMIMIT TË TYRE

DIALEKTET E SHQIPES DHE  HISTORIA E...

$5.00 Ex Tax: $5.00
ELEMENTE TË GJUHËSISË SË PËRGJITHSHME

ELEMENTE TË GJUHËSISË SË PËRGJITHSHME

André Martinet (1908-‘99) është gjuhëtar...

$7.50 Ex Tax: $7.50
FJALËT E AJNSHTAJNIT

FJALËT E AJNSHTAJNIT

Daniele Gouthier & Elena Ioli &nb...

$6.50 Ex Tax: $6.50
FJALOR FRËNGJISHT-SHQIP, SHQIP-FRËNGJISHT

FJALOR FRËNGJISHT-SHQIP, SHQIP-FRËNGJISHT

DRITA HADAJ  FJALOR  FRËNGJ...

$12.50 Ex Tax: $12.50
FJALOR FRAZEOLOGJIK BALLKANIK

FJALOR FRAZEOLOGJIK BALLKANIK

FJALOR FRAZEOLOGJIK BALLKANIK Autorë: J...

$6.50 Ex Tax: $6.50
FJALOR XHEPI ANGLISHT-SHQIP

FJALOR XHEPI ANGLISHT-SHQIP

FJALOR XHEPI  ANGLISHT-SHQIP Auto...

$3.50 Ex Tax: $3.50
FJALORI IM I PARË I ANGLISHTES (i ilustruar)

FJALORI IM I PARË I ANGLISHTES (i ilustruar)

Fjalori im i parë i anglishtes (i ilustr...

$18.00 Ex Tax: $18.00
FJALORI IM I PARË I FRËNGJISHTES (i ilustruar)

FJALORI IM I PARË I FRËNGJISHTES (i ilustruar)

FJALORI IM I PARË I FRËNGJISHTES (i ilus...

$14.00 Ex Tax: $14.00
FONETIKA HISTORIKE E GJUHËS SHQIPE

FONETIKA HISTORIKE E GJUHËS SHQIPE

Kolec Topalli, akademik, doktor shkencas...

$18.00 Ex Tax: $18.00
GJASHTË SHËTITJE NË PYJET E TREGIMTARISË

GJASHTË SHËTITJE NË PYJET E TREGIMTARISË

Gjashtë shëtitje në pyjet e tregimtarisë...

$0.00 Ex Tax: $0.00
HISTORIA E GJUHËSISË

HISTORIA E GJUHËSISË

Robert H. Robins, profesor Emeritus i Gj...

$10.00 Ex Tax: $10.00
HYRJE NË GJUHËSINË TEORIKE

HYRJE NË GJUHËSINË TEORIKE

John Lyons, profesor i gjuhësisë në Univ...

$10.00 Ex Tax: $10.00
KURS I GJUHËSISË SË PËRGJITHSHME

KURS I GJUHËSISË SË PËRGJITHSHME

Ferdinand de Saussure (Sosyr) lindi në G...

$8.00 Ex Tax: $8.00
NË KËRKIM TË GJUHËS SË PËRKRYER

NË KËRKIM TË GJUHËS SË PËRKRYER

Në kërkim të gjuhës së përkryer Autor...

$10.00 Ex Tax: $10.00
PËR LETËRSINË

PËR LETËRSINË

PËR LETËRSINË Autor: Umberto Eco Përkt...

$8.00 Ex Tax: $8.00

Botuesit tanë

 • Shtepia Botuese BotArt Shtepia Botuese BotArt
 • Shtepia Botuese Dudaj Shtepia Botuese Dudaj
 • UET PRESS UET PRESS
 • Argeta Argeta
 • Ambasada Franceze Ambasada Franceze
 • Botimet Ideart Botimet Ideart
 • SHTEPIA BOTUESE 55 SHTEPIA BOTUESE 55
 • Botime Kuteli Botime Kuteli
 • Bota-Shqiptare Bota-Shqiptare
 • BOTIMET FISHTA BOTIMET FISHTA
 • Onufri Onufri
 • SHTEPIA BOTUESE DITURIA SHTEPIA BOTUESE DITURIA
 • Shtepia Botuese MediaPrint Shtepia Botuese MediaPrint
 • Botime Pegi Botime Pegi
 • Extra Extra
 • Neraida Neraida
 • BOTIMET MORAVA BOTIMET MORAVA
 • Papirus Papirus

Rreth Nesh

"Ishte kaq mirë të mbante prane vetes një çaj të nxehtë, ndersa lexonte e lexonte, e heshtur në dhomën e vet. Librat i hapnin botë të reja dhe e lejonin të takonte njerëz të jashtëzakonshëm që kishin jetuar një jetë plot me aventura. Ajo udhëtonte në avullore me Joseph Conradin. Shkonte në Afrikë me Ernest Hemingwayn dhe në Indi me Kiplingun. I binte rrotull botës, ndërsa qendronte ulur në dhomën e saj në një fshat të vogël anglez. "
(Roal Dahl)

“Libraritë janë farmacitë e kulturës dhe të kujtesës. Por jane edhe një shërbim për gëzimin dhe kënaqësine e cdokujt"
(Francis Cataluccio)

Prandaj lind ky portal, i cili beson se intelekti shqiptar ka një të ardhme falë qytetarisë, profesionalizmit, dhe karakterit të cilat gjithashtu do t’i ndihmojnë shqiptarët të zenë vendin që u takon në botë. Portali synon t’u ofrojë qytetarëve shqipfolës, kudo ata ndodhen, një rang të gjerë librash duke përfshire këtu Artin, Shkencën, Politikën, Manuale Profesionale, Historinë, Letërsinë, Aktualitetin dhe çdo libër të vlefshëm për bibliotekën tuaj personale. Më tepër >>

Latest tweets