Histori

Histori

 • Paraqit:
Rendit Nga:
Shfaq:
BIZANTINËT

BIZANTINËT

Bizantinët Autor: Averil Cameron P...

$8.00 Ex Tax: $8.00
DITARËT SHQIPTARË

DITARËT SHQIPTARË

DITARËT SHQIPTARË Autor: Justin Godar...

$7.00 Ex Tax: $7.00
ENCIKLOPEDI GJEOGRAFIKE E EUROPËS

ENCIKLOPEDI GJEOGRAFIKE E EUROPËS

Enciklopedi  gjeografike e Europës ...

$7.00 Ex Tax: $7.00
EUROPA BALLKANIKE

EUROPA BALLKANIKE

EUROPA BALLKANIKE Autor: Bernard Lory ...

$8.00 Ex Tax: $8.00
EUROPA JUGLINDORE NËN SUNDIMIN OSMAN

EUROPA JUGLINDORE NËN SUNDIMIN OSMAN

Europa Juglindore nën sundimin Osman ...

$10.00 Ex Tax: $10.00
EUROPA LINDORE QENDRORE MIDIS DY LUFTËRAVE BOTËRORE

EUROPA LINDORE QENDRORE MIDIS DY LUFTËRAVE BOTËRORE

Europa Lindore Qendrore midis dy luftëra...

$10.00 Ex Tax: $10.00
EUROPA NË KOHËN TONË

EUROPA NË KOHËN TONË

EUROPA NË KOHËN TONË Autor: Walter Lacq...

$10.00 Ex Tax: $10.00
GREQIA: DASHNORJA E PERËNDIMIT, GRUAJA E LINDJES

GREQIA: DASHNORJA E PERËNDIMIT, GRUAJA E LINDJES

GREQIA: DASHNORJA E PERËNDIMIT,  GR...

$4.00 Ex Tax: $4.00
HERALDIKA SHQIPTARE

HERALDIKA SHQIPTARE

HERALDIKA SHQIPTARE Autor: Gjin Varfi ...

$20.00 Ex Tax: $20.00
HISTORI E SHKURTËR E FASHIZMIT

HISTORI E SHKURTËR E FASHIZMIT

Histori e shkurtër e Fashizmit Autor:...

$6.00 Ex Tax: $6.00
HISTORIA E PERANDORISË BIZANTINE

HISTORIA E PERANDORISË BIZANTINE

HISTORIA E PERANDORISË BIZANTINE Autor:...

$12.50 Ex Tax: $12.50
HISTORIA E PERANDORISË OSMANE

HISTORIA E PERANDORISË OSMANE

Historia e perandorisë osmane Autorë...

$18.00 Ex Tax: $18.00
HISTORIA E SHËRBIMEVE SEKRETE NË LUFTËN E DYTË BOTËRORE

HISTORIA E SHËRBIMEVE SEKRETE NË LUFTËN E DYTË BOTËRORE

HISTORIA E SHËRBIMEVE SEKRETE NË LUFTËN ...

$12.50 Ex Tax: $12.50
IKJE NGA BIZANTI

IKJE NGA BIZANTI

IKJE NGA BIZANTI Autor: Pëllumb Xhufi&n...

$6.00 Ex Tax: $6.00
Java jonë shqiptare

Java jonë shqiptare

Java jonë shqiptare është pjesë e veprës...

$6.00 Ex Tax: $6.00

Botuesit tanë

 • Shtepia Botuese BotArt Shtepia Botuese BotArt
 • Shtepia Botuese Dudaj Shtepia Botuese Dudaj
 • UET PRESS UET PRESS
 • Argeta Argeta
 • Ambasada Franceze Ambasada Franceze
 • Botimet Ideart Botimet Ideart
 • SHTEPIA BOTUESE 55 SHTEPIA BOTUESE 55
 • Botime Kuteli Botime Kuteli
 • Bota-Shqiptare Bota-Shqiptare
 • BOTIMET FISHTA BOTIMET FISHTA
 • Onufri Onufri
 • SHTEPIA BOTUESE DITURIA SHTEPIA BOTUESE DITURIA
 • Shtepia Botuese MediaPrint Shtepia Botuese MediaPrint
 • Botime Pegi Botime Pegi
 • Extra Extra
 • Neraida Neraida
 • BOTIMET MORAVA BOTIMET MORAVA
 • Papirus Papirus

Rreth Nesh

"Ishte kaq mirë të mbante prane vetes një çaj të nxehtë, ndersa lexonte e lexonte, e heshtur në dhomën e vet. Librat i hapnin botë të reja dhe e lejonin të takonte njerëz të jashtëzakonshëm që kishin jetuar një jetë plot me aventura. Ajo udhëtonte në avullore me Joseph Conradin. Shkonte në Afrikë me Ernest Hemingwayn dhe në Indi me Kiplingun. I binte rrotull botës, ndërsa qendronte ulur në dhomën e saj në një fshat të vogël anglez. "
(Roal Dahl)

“Libraritë janë farmacitë e kulturës dhe të kujtesës. Por jane edhe një shërbim për gëzimin dhe kënaqësine e cdokujt"
(Francis Cataluccio)

Prandaj lind ky portal, i cili beson se intelekti shqiptar ka një të ardhme falë qytetarisë, profesionalizmit, dhe karakterit të cilat gjithashtu do t’i ndihmojnë shqiptarët të zenë vendin që u takon në botë. Portali synon t’u ofrojë qytetarëve shqipfolës, kudo ata ndodhen, një rang të gjerë librash duke përfshire këtu Artin, Shkencën, Politikën, Manuale Profesionale, Historinë, Letërsinë, Aktualitetin dhe çdo libër të vlefshëm për bibliotekën tuaj personale. Më tepër >>

Latest tweets