Informacion mbi dërgmin

 1. Posta Shqiptare
  Pas perfundimit te procesit te pageses (me cilen do menyre qofte ajo), Porosia juaj do te kaloje ne gjendje "E Pranuar" dhe menjehere do te njoftohet Posta Shqiptare per te filluar procesin e dergimit. Transporti me ane te Postes Shqiptare eshte ne te gjithe teritorin e Shqiperise dhe jashte saj. Ne momentin e dorezimit te dergeses, ju duhet te firmosni formularin e dorezimit, i cili verteton perfundimin e procesit te dergimit dhe eshte i domosdoshem ne rastet e kthimit te porosise. Pasi ky formular dorezohet prane ClubLibri.com porosia juaj kalon ne gjendje "E Transportuar" dhe vetem ne kete moment mund te filloje nese eshte e nevojshme kerkesa per kthim te porosise Per me teper informacion rreth tarifave te dergesave sipas zonave mund te vizitoni webin zyrtar te postes shqiptare www.postashqiptare.al
   
 2. Albanian Courier
  Pas perfundimit te procesit te pageses (me cilen do menyre qofte ajo), Porosia juaj do te kaloje ne gjendje "E Pranuar" dhe menjehere do te njoftohet Albanian Courier per te filluar procesin e dergimit. Transporti me ane te Albanian Courier eshte i vlefshem ne te gjithe teritorin e Shqiperise dhe kryhet brenda 1 deri 2 diteve (Ky afat nuk perfshin fundjavat dhe festat zyrtare). Ne momentin e dorezimit te dergeses, ju duhet te firmosni formularin e dorezimit, i cili verteton perfundimin e procesit te dergimit dhe eshte i domosdoshem ne rastet e kthimit te porosise. Pasi ky formular dorezohet prane ClubLibri.com porosia juaj kalon ne gjendje "E Transportuar" dhe vetem ne kete moment mund te filloje nese eshte e nevojshme kerkesa per kthim te porosise. Per me teper informacion rreth tarifave te dergesave sipas zonave vizitoni www.albaniancourier.al
 3. Online
  Ky opsion vlen per te gjithe ato sherbime, apo produkte qe ju blini ne ClubLibri.com qe nuk kane nevoje per transport fizik.
 

Rreth Nesh

"Ishte kaq mirë të mbante prane vetes një çaj të nxehtë, ndersa lexonte e lexonte, e heshtur në dhomën e vet. Librat i hapnin botë të reja dhe e lejonin të takonte njerëz të jashtëzakonshëm që kishin jetuar një jetë plot me aventura. Ajo udhëtonte në avullore me Joseph Conradin. Shkonte në Afrikë me Ernest Hemingwayn dhe në Indi me Kiplingun. I binte rrotull botës, ndërsa qendronte ulur në dhomën e saj në një fshat të vogël anglez. "
(Roal Dahl)

“Libraritë janë farmacitë e kulturës dhe të kujtesës. Por jane edhe një shërbim për gëzimin dhe kënaqësine e cdokujt"
(Francis Cataluccio)

Prandaj lind ky portal, i cili beson se intelekti shqiptar ka një të ardhme falë qytetarisë, profesionalizmit, dhe karakterit të cilat gjithashtu do t’i ndihmojnë shqiptarët të zenë vendin që u takon në botë. Portali synon t’u ofrojë qytetarëve shqipfolës, kudo ata ndodhen, një rang të gjerë librash duke përfshire këtu Artin, Shkencën, Politikën, Manuale Profesionale, Historinë, Letërsinë, Aktualitetin dhe çdo libër të vlefshëm për bibliotekën tuaj personale. Më tepër >>

Latest tweets